salça üretim teknolojisi domatesten pulp üretimi: domateslerden salça üretimi önce pulpun elde...
Dosya Tipi : Microsoft WORD  |  Sayfa : 8  |  İndirilme : 66  |  Tablo : Yok  |  Resim : Yok  |  Kaynakça : Yok  |  Dosya Boyutu : 1 KB

gıdaların reolojik davranışlarının incelenmesi özet: reoloji, maddelerin belli bir andaki gerili...
Dosya Tipi : Microsoft WORD  |  Sayfa : 8  |  İndirilme : 26  |  Tablo : Var  |  Resim : Var  |  Kaynakça : Yok  |  Dosya Boyutu : 1 KB

1. beslenme besin öğeleri ve fonksiyonları spor dallarına göre beslenme 1.2.1çabuk kuvvet sporl...
Dosya Tipi : Microsoft WORD  |  Sayfa : 20  |  İndirilme : 21  |  Tablo : Var  |  Resim : Yok  |  Kaynakça : Yok  |  Dosya Boyutu : 1 KB

fermente süt ürünlerı fermente süt ürünleri, sütün basta laktik asit bakterile...
Dosya Tipi : Microsoft WORD  |  Sayfa : 2  |  İndirilme : 21  |  Tablo : Yok  |  Resim : Yok  |  Kaynakça : Yok  |  Dosya Boyutu : 1 KB

önsöz içindekiler önsöz i içindekiler ii giriş 1 baharatların sınıflandırı...
Dosya Tipi : Microsoft WORD  |  Sayfa : 47  |  İndirilme : 20  |  Tablo : Var  |  Resim : Yok  |  Kaynakça : Yok  |  Dosya Boyutu : 1 KB

konserve üretimi konserve elverişli nitelikleri hammaddenin bir takım ön işlemlerden sonra, tenek...
Dosya Tipi : Microsoft WORD  |  Sayfa : 10  |  İndirilme : 17  |  Tablo : Yok  |  Resim : Yok  |  Kaynakça : Yok  |  Dosya Boyutu : 1 KB

mikrobiyolojik ekim, sayım ve boyama yöntemleri mikroorganizma ekim yöntemleri ve sayımı:  tanım...
Dosya Tipi : Microsoft WORD  |  Sayfa : 11  |  İndirilme : 10  |  Tablo : Yok  |  Resim : Yok  |  Kaynakça : Yok  |  Dosya Boyutu : 1 KB

1. giriş meyve suyu ve konsantresi sanayi, ana hammadde girdisi olarak meyve ve az oranda sebzeler...
Dosya Tipi : Microsoft WORD  |  Sayfa : 63  |  İndirilme : 9  |  Tablo : Var  |  Resim : Yok  |  Kaynakça : Yok  |  Dosya Boyutu : 1 KB

proteolitik bakteriler bu bakteri grubu proteinleri hidrolize ederek proteaz enzimi salgılarla...
Dosya Tipi : Microsoft WORD  |  Sayfa : 8  |  İndirilme : 9  |  Tablo : Yok  |  Resim : Yok  |  Kaynakça : Yok  |  Dosya Boyutu : 1 KB

rennet enzimi ile sütün pıhtılaştırılması özet: peynir, sütün maya(enzim) ile pıhtılaştırılmasıy...
Dosya Tipi : Microsoft WORD  |  Sayfa : 5  |  İndirilme : 8  |  Tablo : Yok  |  Resim : Var  |  Kaynakça : Yok  |  Dosya Boyutu : 1 KB


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Toplam Sayfa : 16 | Toplam Ödev : 152